Om denna webbplats

Denna webbplats är mobilanpassad och utformad på ett sätt så att du ska kunna läsa informationen oavsett vilken telefon, surfplatta eller dator du använder. Utseende och funktionalitet kan ändå variera mellan olika enheter. Får du problem med att navigera mellan sidorna, kontakta oss gärna i stället på telefon 040-18 10 00 så hjälper vi dig med den information Du söker.

Bilder / Mått / Konstruktion / CAD-modeller
Bilderna på denna sajt är endast avsedda att visa produkten och är inte bindande för utförandet.
Vi förbehåller oss rätten att ändra alla data såsom angivna mått, material och konstruktion utan föregående information. Vi friskriver oss för ev. skrivfel, länkfel och misstag.

Upphovsrätt

Ingenjörsfirman Kedjeteknik AB innehar, om inte annat anges, upphovsrätten till allt material på denna webbplats. All kopiering av grafik och källkod är förbjuden utan vårt tillstånd.

Länkning till denna sajt är tillåtet så länge som det görs till helfönster, d.v.s inte ingår i ett annat frameset (ramsida).

Användning av cookies

Vi använder oss av cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge dig som besökare en bättre upplevelse.

Varumärke

Vi äger rätten till följande varumärken: Cadena, Kedjeboken, Kedloc, Kedtek, Nonfric, Nonoil, Posidyn, Roba-EAS, Robaqvick, Robastop, Robatic, Robatronic och Wippermann-kedjor.

Ingenjörsfirman Kedjeteknik AB

Baragatan 2  •  SE-212 28 Malmö

Tfn. 040-18 10 00  •  Fax 040-18 10 01

E-post  info@kedjeteknik.se

© 2016-2019 Ingenjörsfirman Kedjeteknik AB

 Reg.nr 12-556052-3994